Az ön partnere!

Kik vagyunk mi?

A több mint 20 éves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező Westor Technologies Kft. büszke arra, hogy Magyarországon a forgó gépek alkatrészeinek és szolgáltatásainak meghatározó szállítójaként tekintenek rá, elsősorban az olajiparban, mind az upstream, mind a downstream szektorban. Minden döntésünket az vezérli, hogy a legmagasabb színvonalú termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani a partnereink számára. Ha az Ön cégének a legjobb alkatrészre van szüksége, ami a leghatékonyabb termelést biztosítja, böngésszen a weboldalunkon, és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mivel foglalkozunk?

Ebben a gyorsan változó iparágban felismertük, hogy nélkülözhetetlen a folyamatos fejlődésünk annak érdekében, hogy relevánsak maradjunk a piacon. Emiatt partnereinknek csak a legújabb technológiával bíró, prémium minőségű alkatrészek beszerzését és karbantartási szolgáltatásait biztosítjuk az alábbiakhoz:

GŐZTURBINÁK, KOMPRESSZOROK

Gőzturbinák, gázkompresszor alkatrészek turbó és duggatyús kompresszorokhoz egyaránt
 

IPARI ELZÁRÓ SZERELVÉNYEK

Remosa gyártmányú ipari elzáró szerelvények(slide és pillangó szelepek, aktuátorok, és ezek vezérlő hidraulika szekrényei)
steam turbines
 
 

KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOK

Karbantartást, javítást és felújítást végzünk az alábbiakon: forgógépek, kompresszorokon, gőz- és hidraulikus turbinák, reduktorok és hajtóművek
 
Szüksége van valamire a hibátlan termelés folytatásához? Talán egy pillangó szelepre, vagy egy meglévő gőzturbina teljes felújítására? Segítünk Önnek!
 
 
Ezesetben lépjen kapcsolatba csak szakemberekből álló csapatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül megtalálják Önnek a leggyorsabb és legjobb megoldást!
 
 
Hogyan csináljuk? Kérését a legnagyobb gondossággal és precizitással kezeljük, kiválasztva valamelyik megbízható gyártó partnerünk egyikét a lehető legjobb minőségű termék biztosítása érdekében.
 
 
Közvetlenül Önnek szállítjuk a szükséges termékeket. 100% -os elégedettség garantált!
 
 

Munkatársaink

Zsolt Pal

CEO, Ügyvezető igazgató

Sophie Pal

Projekt manager

Attila Borsi

Sales igazgató

Zsolt Pal Jr.

Projekt manager